kraagemblemen.jpg

2021

Najaar - Algemene ledenvergadering

Vanwege de beperkingen door corona zal de ALV digitaal via Zoom georganiseerd worden voor de leden. Meer nieuws hierover volgt zo snel mogelijk. 

2022

April-Mei - Lustrumsymposium rondom het thema camouflage

Meer nieuws over het programma volgt. Vanwege de coronapandemie en de bijkomende beperkingen heeft het bestuur van Mars et Historia besloten om het 55-jarige jubileumsymposium te verplaatsen van 2021 naar 2022.

Hou ondertussen de website in de gaten voor bijdragen over het onderwerp camouflage

 

Vorige activiteiten die door Mars et Historia zijn georganiseerd vind je terug op de pagina Vorige Activiteiten.

 ------

ZIJN ER NOG MEER ACTIVITEITEN?

Jawel. Op onze Nieuwspagina informeren we regelmatig alle leden over diverse evenementen, conferenties, tentoonstellingen, militaria beurzen, etc., met betrekking tot de militaire geschiedenis (van Nederland). Omdat die berichten weer snel verdwijnen, herhalen we ze hier voor ieders gemak als relevante link naar alle informatie.

Beleg van Naarden 1814. Naar schilderijen en prenten van Pieter Gerardus van Os. Tentoonstelling in het Vestingmuseum te Naarden vanaf 1 okt. 2020.

WO2 musea. Overzicht van allerlei musea en andere centra met hun vernieuwde collecties n.a.v. 75 Jaar Bevrijding. 

Houd u er rekening mee dat vanwege het huidige corona virus evenementen en bijeenkomsten afgelast worden. Denk aan uw gezondheid!

 

Leden van Mars et Historia kunnen ook onderling afspreken om samen naar evenementen te gaan, om zo de onderlinge band en belangstelling voor de militaire geschiedenis aan te halen. Voor onderlinge afspraken bevelen we van harte ons eigen online forum aan. Prik een datum op je kalender!